Sol i tvättstugan

 
 
Det har strulat med bloggen så jag har inte kunnat uppdatera idag men nu verkar det funka igen. Vaknade med sol i tvättstugan och satte fart med allt där inne som jag brukar göra när jag är hemma. Blir lätt att man sköter tvätt m.m under tiden som man svarar på mail, fotar osv .
 
 
Efter jag fått hem marmoskivan till vardagsrummet blev jag sugen att även byta dessa träbänkar. Ska nog göra det framöver. Vi har ju marmorbänk vid badrumsmöbeln och den är så fin och ser så stilren ut. Dessa träbänkar är fula och behöver oljas in ofta. 
 
 
 
Så här ser det ut hos mig när jag jobbar med tvätten, rätt bra ordning har jag faktiskt men det är ju alltid något som ska plockas in eller ut. 
 
Kram Lotta
 
……………..💗…………………
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Sol i tvättstugan”

  1. Så härligt med en fräsch tvättstuga ! Har också ekskivor i köket som ser trista ut nu och det ska bli skoj att se hur dina nya blir . Jag fattade som att det är ett material som ser ut som marmor men är tåligare? Stämmer det ?
    Kram Anna

  2. Blir så inspirerad av dina fina bilder. Vi ska göra om (eller rättare sagt bygga) vår tvättstuga till våren och jag samlar så mycket fin inspo jag bara kan nu! 🙂

  3. Vilken fräsch tvättstuga! Vi har gjort om vår tvättstuga och jag saknar tvättkorgar i korg. Just nu förvarar jag rentvättad tvätt i blå, plastiga plastkorgar. Såg att du hade en fin tvättkorg. Har letat och letat utan att hitta. Var har du köpt din?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *