Pressresa och marmorskivan är hemma

 
Finns det något bättre än att komma hem, tända en brasa, hälla upp en kopp kaffe och tända lite ljus. Älskart! Idag har jag bokat en pressresa med Sallys hus till Göteborg. Jag ska gå presslunch för första gången i mitt liv. Blir bjuden på flera stycken varje dag, men åker aldrig på någonting men nu kände jag att en liten resa skulle vara kul, så snart blir det Göteborg och bo på Bellora som hade kanonpriser nu genom instagram. Vi ska bara mest mysa, gå på stan och så käka lunch med visitDenmark. Jag ska shoppa lite till köket osv. 
 
 
 

Stenskivan från Sten och marmor ligger där nere nu på vitrinskåpet och det blev så snyggt. Får visa en annan dag, men jag är supernöjd!

 
Nu ska jag sätta mig och förbereda min föreläsning lite och hoppa i badet. Jag fryyyyser 🙂 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Pressresa och marmorskivan är hemma”

  1. Men tjooohoooo så skoj det ska bli…
    Haha…jag skrattar bara jag tänker på dig o mig… i en storstad…med bubbel o babbel så vi säkert kommer gå vilse och shoppa alldeles för smycket….haha..
    Kraaaaaam min vän som jag längtar…

  2. Så mysigt det låter med en tripp till Göteborg … även om jag inte riktigt vet vad just en "pressresa" innebär. Men jag förmodar att det ska skrivas, fotas och upplevas. Ha så jättekul! Kram Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *