Skotta snö och köksdetaljer

 
Det snöar ute och har kommit massor av snö, det är så härligt. Jag ska klä på mig och gå ut och skotta och kanske ta en promenad. Vill gärna vara ute lite. Har inte så mycket jobb just nu, men sålt många gamla reportage i januari så jag är nöjd med årets första månad. 
 
 
Unnar mig lite tid att mest bara vara nu några dagar igen. Ska kolla över i mitt orangeri hur jag har det med jord till mina plantor och frön som ska sättas. Ska kika på några inredningsdetaljer till köket också, nu har vi bytt till induktionshäll. Har det mesta till köket men några fina kaffe och teburkar ska jag spana in och lite annat. Sedan ska jag rensa lite igen. Bort med allt som vi inte använder och är trasigt.
 
Ha en bra dag, nu pälsa på sig kläder och skotta snö
 
…………………..💗…………………….
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Skotta snö och köksdetaljer”

  1. Hej Lotta! Jag har följt din blogg länge och har tyckt väldigt mycket om den (speciellt mat och odling). Jag förstår att du lever på att visa upp fina saker, men kan tycka att det börjar bli lite motbjudande med denna enorma konsumtion utan reflektion av vad det har för konsekvenser för er själva (kemikaliecoctail av smink, färger, nagelfix mm)och miljön(köpa nytt varje dag). Omsättningen på kläder, kosmetik och inredningsdetaljer måste ju vara enorm i er familj? Reflekterar ni aldrig över detta? Jag förstår att saker byts ut hemma och man alltid nu och då unnar sig nåt, men som klimatforskare gör det ont i mig att se en sådan överkonsumtion! En kan inte göra allt, men alla kan göra nåt! Önskar dig och familjen allt gott!

    1. Hej, jo jag reflekterar över detta ofta, men att visa grejer och att det ändras om ofta är mitt jobb. Det är det som jag lever på och som gör att jag varje månad betalar in tiotusentals kronor till skatten osv. Sedan är jag miljömedveten på andra saker m.m. Jag har full koll på mitt liv. Jag är bloggare och jag visar upp det för er alla och jag tror inte det finns någon som inte bryr sig om miljön. Jag är bara mer utsatt också för jag reklam är mitt jobb och alla har insikt i mitt liv. Jag känner att de val jag gör för miljön räcker för mig annars skulle jag inte leva som jag gör. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *