Så fint med snö

 
 
Å vad det blir fint med snö, jag har mycket hellre snö än slask. Så vackert ute nu. Ikväll ska jag sitta och planera lite. Gud vad roligt det ska bli att fixa köket lite. Jag funderar på att göra ordning lite mer i skåpen, byta eluttag som går i mer i äldre stil osv. Planera är ju halva nöjet. Kommer beställa bänkskivorna och kaklet nästa vecka sedan tar det säkert några veckor innan det kommer.
 
 
Så har jag lovat min son nya träningskläder, så det har jag beställt en massa fint och nu blir han snygg när han tränar. Kan visa er mer senare. Han har växt 9 cm på ett år och det behövs nya kläder hela tiden. Puh. Hoppas han kan ha skidkläderna i år annars blir det dyrt för mammaLotta. Elin hon slutade växa när hon började med sina mediciner så hon kommer aldrig bli längre, en kort och söt tjej som sin mamma 🙂 
 
 
Kalle får fixa hamburgare ikväll, jag har lagat mat senaste fem dagarna och varit så duktig för nu ska jag sätta mig skriva lista på lite grejer jag måste ta tag i. Imorgon blir det storhandla och fixa ärenden. 
 
Kram Lotta
 
……………….💗………………
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Så fint med snö”

  1. Ja det är fint med snö! Stämningsfulla och passade bilder du bjuder på. Målar och vårt hus i lika kulör och det passsar mycket fint nu på vintern 👍 Den där mindre stugan (mittenbilden) så fint byggd hade jag gärna velat se i mörker med lysen och stjärnan upplyst 😉 Jag ligge efter med snöskottningen från veckan… tog bara det värsta i onsdags.. här har det nog kommit närmare 40 cm i veckan bara… Nu är jag ledig idag så nu åker motorvärmaren i traktorn…temperaturen ligger på -13 grader nu så det kommer nog inget mer snö idag.

  2. Blir så inspirerad av dina bilder.
    Naturen är sagolik just nu.
    Tar bilder men för sällan då jag inte tar den tiden till mina behov som jag borde.
    Men nu…nu går jag ut snart och fotar lite♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *