Ska vi kika på året 2011

 
 
Så roligt att gå tillbaka ibland och kika hur det såg ut hemma hos tidigare, så många stilar och så mycket som hänt. Ja vi kikar lite på året 2011. Då var det tercotta som gällde, mycket ek och bruna färger och väldigt mycket pastell. Då hade jag haft bloggen i tre år. 
 
 
Den här dagen skulle det komma en tidning på besök och barnen var små. 
 
 
Jag hade precis börjat med mitt företag och kunde hålla på en hel dag hemma för att styla, pyssla och fota bilder. Jag sålde mina första reportage, hade precis fått jobb på förskolan och bloggen hade börjat få 1000 besökare om dagen.
 
 
Jag gillade kläder med spets och vårt badrum var precis nyrenoverat och jag var superstolt över det. 
 
 
 
Vi hade inte byggt altan och poolen var risig redan då men vi hade inte haft råd och tid att renovera ute, men sedan satte vi fart. Nu är vi en bit på väg. 2011 var ett bra år för mig, mycket som satte fart och jag utvecklades mycket både som person och mitt kunnande inom foto. Jag hade köpt min första systemkamera och började få många förfrågningar om samarbeten osv. Jag minns det året med glädje. Minns ni?
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Ska vi kika på året 2011”

 1. Men wooooow så roligt att se….
  Ja himmel så mycket som förändrats….
  Å barnen… SÅåååå Småååå…ursöta!
  Å du är lika snygg som alltid…vilken resa du gjort vännen!
  Jag kan inte säga att jag minns exakt vad vi pysslade med 2011….tur man har bloggen så man kan kika…;) Kram min vän, nu ses vi snart..;)

 2. Va tiden springer iväg Tycker inte det känns att det skulle varit det året ni gjorde badrummet. Jag har följt dej sen nästan starten och minns när vi fick följa bygget.
  Ha det gott och ska bli kul att följa dej flera år till
  Ann-Sophie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *