Fika och promenad

 
 
Idag tog jag med tid att umgås med vänner, jag känner att jag vill gärna träffa mer människor igen och blir inte speciellt trött heller och så jobbar jag hellre på eftermiddagen och kvällen när jag kan styra min tid. 
 
 
Vaknande denna morgon med magiskt ljus ute och massor av snö. Så fint!!! 
 
 
Idag blev det kaka från Ica, så god
 
Jessica som varit hos mig och fikat var butikschef på Boomerang, tyvärr lades alla butiker ner lite snabbt så vi hade mycket att prata om. Jessica drivit Linköpings butiken med vinst och är kreativ och så gullig så vi hade en trevlig stund vid köksbordet med fika idag. Mitt samarbete med Boomerang är avslutat nu. 
 
 
 
Nu har jag varit ute på promenad med min bästis, eldar och väntar att Philip ska komma hem. Elin är på körskolan och hämtas av sin pappa senare ikväll så nu är det bäst jag kör på här. Vi håller på med en ny hemsida till mig som ska uppdateras med texter och bilder, massa trevliga mail har trillat in och jättebeställning på bilder i Tyskland så nu måste jag jobba på. Tjooohoo så glad!
 
Ha det fint, fint!
 
Kram Lotta
 
………………..💗……………….
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Fika och promenad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *