Coffetablebooks och byta lampor

Den här veckan tar jag ner ljusstakarna och stjärnorna och börjar fixa ordning i fönstren. Jag har beställt några fler mindre coffetablebooks  som jag ska kunna lägga i fönstren och så blev det en fin lampa igår som jag har spanat in länge. Visar er senare när jag fotat.
Nu ska det bli mysigt att göra lite fint i fönstren med någon växt och byta till vanlig belysning igen. Jag har inte bestämt mig riktigt om jag ska ha några gardiner i vardagsrummet. Tycker det är skönt när det är ljust och fint också.
 Ha en bra dag!
Kram Lotta
…………💗…………
Dagens tänkvärda ord
Det viktigaste förhållandet man har, är det man har till sig själv

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Coffetablebooks och byta lampor”

  1. Här hat jag också bytt till vanliga lampor i fönstren och så fräscht det känns. Jo, rituals doften är en av mina favoriter som jag kör med på hösten/vintern. Har duschtvål, duscholjan, kroppslotionen av denna doft så klart att du ska prova den. Önskar dig en fin dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *