Ute i boa

 
 
Jag bor i Östergötland, ni vet vi pratar rätt brett här. Här ute på landet pratar de ännu värre. Rooooligt blir det och mitt arbetsrum är ute i boa. Alltså boden. 
 
 
 
Här ute har jag ett ställe där jag har en massa bra att ha saker. Älskar alla mina små rum här på vår gård och min verkstad eller bod eller vad man nu vill kalla den är fylld med loppisgrejer som jag använt mycket på mina fotograferingar. 
 
Nu latar vi oss här på landet, imorgon ska jag nog baka en del fikabröd som vi kan ta med till fjällen när båda barnen ska ha med kompisar. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ute i boa”

  1. Hej Lotta!

    Så fint och inspirerande – som alltid i dina fina bilder:) Jag undrar var den utdragbara lampan är i från. En sådan skulle nämligen passa perfekt hemma i mitt arbetsrum.

    Vill även passa på att önska all lycka till dig och din familj. Har följt er via bloggen genom både positiva och svåra tider och nu önskar jag bara goda tider för er alla. Hoppas även ni får det härligt i fjällen:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *