Över hundra burpees och situps

Tänk att ikväll har jag kastat mig på golvet över hundra gånger och så allt annat som tex närmare 140 situps, armhävningar osv. Innan man åker dit så tänker man det blir tufft idag och när man åker hem så är känslan så skön. Tänk så mycket mer man orkar än vad man tror. Jag tränar bara x-fit en gång i veckan nu, men jag vill gärna springa mer men önskar jag kunde springa min skogsslinga men den har för mycket snö. Igår var jag dödens på min springrunda men jag gjorde det. Tänker aldrig tid, bara att ta sig runt och på känslan man har i kroppen när det är gjort. Så tacksam att jag började träna för 5 år sedan för det har hjälpt mig mycket mentalt de senaste åren. Våran tränare fotar alltid, det är ju lite kul att se.
Nu ska jag vila och mysa i sängen, med att scrolla och se vad alla ni gör på instagram och bloggar osv
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Över hundra burpees och situps”

  1. Åhh, önskar så att jag också börjat för 5 år sen. 😅 men nej här går man bara i samma spår och får inte ändan ur vagnen 😌 Ändå brukar jag tänka på Lotta som säger " bara gör det " men ändå blir det inget av, undrar just varför?

  2. Härligt det ser ut Lotta! Jag körde ett gruppträningspass för första gången sedan i våras häromdagen. Har styrketränat enträget med många ups and downs efter en cykelvurpa och skadad arm. Gruppträning är så kul och äntligen funkade det utan smärta! Tänk vad man kan sätta konstiga mål och utmaningar i livet… jag började spela golf för två år sen och i 53-års present häromdagen fick jag en mountainbike…. Nya utmaningar! Älskar livet och alla stolligheter det för med sig, eller hur? 😀😀. Kram Milla (som mest instagrammar numera)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *