Gott nytt år och tack

 
 Då var det dags att önska Gott nytt år. Jag sitter i tårar när jag skriver här för jag är så otroligt tacksam att jag har den här bloggen, hur den utvecklats och hur ni är med mig. Även om ni inte skriver så finns ni här och jag ser att ni kommer tillbaka och att besöksstatistiken inte sjunker. De senaste åren har jag valt att sortera bort kommentarer, anmäla, blocka ipnummer och bara publicera det som ger energi. För mig är det en oerhörd skillnad, bloggen ska ge mig och er ”gooodfeeling” av att titta in här. Precis som det är nu. 
 
 
Jag ska göra en årsresume när den här veckan är över och Kalle börjar jobba igen. Jag försöker att lägga ner tid på att göra inlägg som på på olika sätt ska inspirera er alla unika besökare. Både tankar hur jag tänker och lever. Man kan såklart inte tycka om allt som en annan människa gör, men jag hoppas ni kommer hit och inspireras av det som passar dig och plockar era godbitar.
 
Målet 2019 är att köpa ett hus ( vi ska inte flytta) med sjötomt som ni kan följa genom renoveringar och inredning osv. Vi kommer även att fortsätta här hemma att göra fint men här handlar det mer om att göra klart och ta hand om det som är påbörjat, inte utöka. 
 
Jag kommer 2019 fortsätta att jobba som influencers och fotograf på heltid och är så tacksam för att du vill hänga på. Jag ska göra mitt bästa att bjuda på massa roligt som händer och bara jobba med samarbeten med företag som jag verkligen kan stå för och som passar mig och bloggen. Ni kommer få fortsätta att följa mig i livet som det är, upp och ner.  För min man kanske nya utmaningar väntar  i år. 
 
Gott Nytt år alla mina fina läsare, ni betyder jättemycket för mig och det är ni som gör det möjligt för mig att få jobba med det jag älskar och att jag får driva en av Sveriges största bloggar inom Hus och Hem… tack,tack,tack och skål 🎉🥂
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

67 reaktioner på ”Gott nytt år och tack”

 1. Gott Nytt År!
  Tack för att vi får ha din blogg. Tack för att vi för titta in i ditt liv. Tack för att du visar perfekta dagar. Tack för att du visar damm i hörnen. Tack för att du visar det riktiga livet!
  Tack för att Du är Du!

 2. tack för detta år lotta.
  Jag har fföljt dig sen starten
  Och hör till dem som tittar in varje dag.
  Så roligt att följa dig och din familj som du så generöst delar med dig av i med och motgång.
  Tack och lycka till😍
  Lotta på Åland

 3. Ett Gott Slut & Ett Gott Nytt År önskar jag er. Ha det så mysigt på alla sätt& vis. Tack för i år& ser framemot nästa.
  Sköt om er.
  Kram Helene

 4. Jag har följt din blogg sen 2012 tror jag, Du hade precis börjat med LCHF om jag minns rätt. Jag studera på universitetet och satt mycket framför datorn för att skriva hemtentamer och uppsatser. Då råka jag bara surfa in på din hemsida och här är jag, flera år efter, kvar och tänker fortsätta surfa in på din hemsida. Du är den enda blogg jag följer och tänker nog fortsätta med det.
  Gott Nytt År!

 5. Tack för din blogg som gett mig så mycket inspiration framförallt i olika klädkombinationer och mycket har jag handlat på grund av dig, men det har varit kul!
  Gott nytt 2019 önskar Susanne

 6. Önskar dig ett gott nytt år!
  Tack för alla trevliga inlägg under året som gått och jag ser fram emot nya intressanta och fina inlägg under kommande år:-)

 7. Gott Nytt År till dig och din familj!

  Tack för allt du delar med dig av genom din blogg. Har följt dig måååånga år och älskar blandningen av det du skriver och visar. Du inspirerar mig massor! Ser med spänning fram emot vad du kommer bjuda på 2019.

  Kramar Linda

 8. Tack detsamma önskar jag dig och din familj, och tack för att jag får följa dig i med och motgång, din blogg inspirerar på många sätt och jag älskar att gå in och läsa varje dag. Kram Eva

 9. tack för detta år lotta.
  Jag har fföljt dig sen starten
  Och hör till dem som tittar in varje dag.
  Så roligt att följa dig och din familj som du så generöst delar med dig av i med och motgång.
  Tack och lycka till😍
  Lotta på Åland

 10. Tack själv för 2018!
  Önskar Dig och familjen ett riktigt Gott Nytt 2019❣️
  Det ska bli så roligt att följa Er fortsatta jakt efter stugan med sjötomt.
  Kramar i mängd

 11. Tack Lotta för att du delar med dig av livet på landet och inspirerar med saker du tycker om. Jag följer dig sedan några år, tänk om vi skulle träffa på varandra någon gång…. Önskar dig och din familj allt gott under 2019❣️

 12. Gott nytt år! Fina du! Den enda blogg jag följer. Du ger mig så mycket inspiration och tankar. Både kring inredning, växter men också tankar kring livet och allt runt omkring. Livet är som en berg och dalbana. Ena dagen är det på topp och nästa vet man varken ut eller on. Dotter som snart är 18 och social, dansare och volleybollspelare. Son på 20 år med Aspberger och Adhd. Som är helt osocial och vill knappt umgås. Men nu är det min tur.. Jag studerar till förskollärare på äldre dagar, snart klar med termin 2 av 7. Heja! Tusen tack för allt! Fortsätt med det du gör! Kram från Falköping!

 13. Vilket fint och berikande inlägg, självklart skall/bör vi sortera så att det som oss av olika slag ger oss energi, då i positiv sådan. Energi tjuvar mfl är bäst att välja bort, (har själv nyligen skrivit ett inlägg om just "energitjuvar").. TACK annars för en mkt trevlig och inspirerande blogg, önskar dig/Er allt gott under det nya året, ;-)..

 14. Tack för att jag får följa din blogg. Den känns ärlig och det är spännande att se vad innehållet är var gång jag öppnar den. Jag har hängt med i många år och har verkligen inte tröttnat än. Önskar dig/er lycka till med allt som väntar under året och önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året.

 15. Gott Nytt År!
  Jag hör till dem som regelbundet läser, men aldrig kommenterar. Vill bara skriva att jag gillar din blogg precis som den är med lite av allt som hör till livet. Vi påminner lite om varandra, men jag bloggar inte. Tack för att du delar med dej och sprider inspiration!

 16. Hej och god fortsättning. Tack för fin blogg, inspiration och vackra vackra bilder. Jag har följt dig i många år nu, och det är så fint att titta in till dig. Mitt liv är i stor förändring då jag blir själv med 3 barn/ungdomar men jag ser fram emot 2019 som mitt år!!!! Kram Maria

 17. Hoppas att du och din familj får ett toppen år 2019!
  Älskar din blogg (den bästa🙂). Tack för all inspiration
  och för att du delar med dig av ditt liv!

 18. Så roligt att läsa om den glädje du känner inför att blogga. Som läsare tackar jag så klart för att du delar med dig. 🙂
  Önskar dig en fin start på året!
  Kram

 19. Tack för det du delat under 2018 ❤️
  Önskar dej och din familj ett välsignat 2019❣️
  Ser fram emot att följa er livsresa under 2019, ha det bäst!
  //Anette

 20. Vill TACKA dej och Din Familj för att vi får nöjet att få följa er i både vått och torrt! Dina inlägg ger mej så mycket glädje och jag lär mej hela tiden något nytt av att följa er. Naturligtvis hoppas vi alla läsare att det Nya Året skall bli underbart både för oss själva men också för Dej och din Familj. Keep up the good work! Kram! Cicci

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *