Slottsholmen

 
 
I år ville vi iväg och göra något själva på nyår bara Kalle och jag så det blev en natt på Slottsholmen i Västervik med nyårssupe. Barnen ville ändå inte vara med oss utan fira med deras respektive. Det blev supermysigt och Västervik ligger ju bara 1.5 timme bort så inte så långt att åka heller. Vi var på Slottsholmen i somras och och fira bröllopsdag med middag och då bestämde vi oss för att vi skulle tillbaka och bo där. 
 
 
Golvet är färdigmålat idag, ska fixa där nere ikväll
  
 
Vårt rum var så fint, det finns bara sviter på Slottsholmen så vi visste ju att det skulle vara tjusigt. Supermysigt sovrum. 
 
 
När vi kom fram klädde vi om oss för att gå ner och börja äta nyårssupe som startade redan kl 17
 
 
Hotellet ägs av Björn Ulvaeus i Abba
 
 
Skål och Gott nytt år 🙂
 
  
 
I restaurangen hade de dukat så fint och där väntade många rätter, det var nog tur att jag både hoppat över frukost och lunch för att få i mig den. Vi hoppade över vinmenyn som jag brukar tycka det blir alldeles för mycket alkohol. Det bjöds ju på champagne när vi kom och till tolvslaget så det räckte för mig, Kalle tog ett glas rött. 
 
 
Lycka är att få stå där med honom och fira tolvslaget och stiga in i det nya året med gemensamma drömmar. Livet ser ljust ut för oss och vi längtar efter 2019. Jag tror mycket kul kommer hända i år. Man vet ingenting om framtiden så det gäller att ta vara på dagarna och inte vänta på att ha kul när man kan. 
 
 
 
Imorse lyckades vi vakna 10.30 och sov visst länge. Sedan blev det frukost på rummet och på vägen hem besökte vi lite sjöar för att kolla hur det ser ut inför våren när vi ska leta sommarstuga. Nu ska vi vara hemma några dagar men till helgen väntar en till underbar weekend för oss på andra sidan kusten.
 
Kram Lotta  
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Slottsholmen”

  1. Oj så snygg svit. Var utanför Slottsholmen och promenerade i höstas. Himla vackert och mysigt. Mannen är ju från Västervik så vi är där varje år. Nu blir jag sugen på att bo på hotellet. Gott Nytt År.

  2. Hej! Din blogg är så inspirerande,innehållet allt 🙂 god fortsättning och är så nyfiken på hur golvet blev,antar att det kommer ett inlägg snart om det? Funkar färgen även på våtrumsmatta i tvättstuga tror du? Kram Monica

  3. Åh, jag är från Västervik! Jag har dock aldrig haft tid till att gå in på Slottsholmen, men hoppas vi kan göra det nästa gång vi ska hem och hälsa på! 🙂 Det såg ju väldigt trevligt ut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *