Det är mörkt men man får tända ljus

Det är mörkt, väldigt mörkt mest hela tiden och jag har varit lite mer trött sista månaderna igen. Kanske det är mörkret och kanske det är kroppen som fortfarande är trött efter allt vi varit med om. I vilket fall låter jag mig ta den tiden. Jag har det så himla bra och är glad att jag får jobba i min takt.
Ikväll väntar promenad med min granne och det är skönt at komma ut även om det är mörkt. Blir man två så är det ju inga problem med mörkret, på med pannlampa och reflexväst.
Elin är hemma efter sin operation, hon har ont men det går bra. Jag får ta hand om henne idag och vi tar en dag i taget. Vi vet ju att vi är på rätt sida och att det går över.
Hoppas du har det bra i mörkret och får lite energi av allt annat fint som man får sätta fokus på den mörka tiden.
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det är mörkt men man får tända ljus”

  1. Tiden är den som styr det mesta i allt och vi måste låta oss tillåta att allt tar olika tid! Vila, njut och gör det som får dej att må bra! Det är mitt motto. Livet är fullt av överraskningar så der gäller att ta vara på det! Skönt att det gått bra med Elin ❤🙏❤. Underbar blogg du har

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *