Skapa lycka

 
Nu när allt drar igång så tänker jag mycket på hur jag vill leva och hur min höst ska bli, jag tror att jag måste skapa lycka. Att vara lycklig är ingenting man bara är, utan först måste man konkret göra någonting som gör en lycklig. Det kan vara både en tanke eller en handling tänker jag. Man måste kanske ändra på någonting för att bli lycklig. 
 
För mig handlar det om att börja träna och springa igen så jag får endorfiner, springa ger mig mycket glädje. Det handlar om att våga göra nya saker, kanske sätta upp lite mål inom företaget osv för när jag gör det och vågar göra nya saker ger dig mig lycka och känslan av att lyckas. Jag behöver aktivt jobba med mina tankar och att jag ger mig själv positiva tankar som gör mig lyckligare.
 
Jag tror på skapandet av min egen lycka. Jag måste göra först och sedan kommer lyckan, det går inte bara sitta och vänta på den att den ska ramla på en. Att vara lycklig är att jobba med tankar och göra i handling varje dag.  
 
Så många av mina tankar nu är, vad vill jag fylla min höst med, hur ska jag komma dit jag önskar, hur skapar jag min egen lycka för att trivas med mitt liv och med min hjärna. Hur skapar jag mitt liv så jag trivs med att leva i det? 
 
Med min träning vill jag springa två dagar i veckan, gå på x-fit en dag  och så promenader, i mitt företag och privat drömmer jag om att köpa en stuga med sjötomt som jag kan inreda och visa er här på bloggen, jag vill kunna göra resor i företaget som jag kan blogga om, jag vill göra om lite inne, måla kök, utveckla bloggen osv. Så vill jag ha tid. Skapa tid att hinna tänka och vara med vänner. 
 
Det ska bli en härlig höst, jag mår så himla bra och har massor roligt inbokat.
 
Kram Lotta
 
💗 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Skapa lycka”

 1. Du har så himla rätt i det där; att man själv måste skapa sin lycka, den kommer inte bara huxflux, utan man får f-n i mig jobba för att få den! Har precis själv satt igång med träning och med den följer för mig även att äta bra (eller bättre) och till nästa år hoppas jag på en hel del förändringar till det bättre i min och mannens liv! Ska bli så spännande!
  kram på dig ( tack för en blogg som känns genuint äkta <3…)

 2. Du formulerar det så bra, Lotta. Och så tänker jag att definitionen av lycka även är så olika bland oss människor. Så för att skapa sin lycka gör att man först måste hitta sin betydelse av den, det är svårt ibland…. Jag håller på att själv definiera min egen höst. Har verkligen en plan på träningen som nu är igång igen, få ordning på styrkan och hälsan igen. Sedan är mycket en stort omvälvande oskrivet blad som ger massa ångest och där har jag ingen plan, det är helt tomt. Tack för dina ord Lotta, älskar verkligen dina inlägg som dessa. kram Milla

 3. Ja man är ju "sin egen lyckas smed". Gamla ordspråk stämmer så bra!😊
  Det mesta av hur vi har det, beror ju på hur vi tänker och gör. Våra tankar är det som skapar vad som händer här i livet.
  Jag har hittat min lycka i de små sakerna här i livet. Fågelkvitter, sol, skogen/naturen. Redan på fm har jag hunnit känna mej lycklig flera ggr!😊Jag
  tänker ofta på hur bra jag har det och känner mej tacksam.

 4. Så härligt inlägg! Håller helt med dig! Är också väldigt pepp på denna hösten men också just för jag är mer nöjd och väljer glädje varje dag. Det blir vad vi gör det till!
  Heja dig och lycka till med allt i höst! ✨🍂🌻💪🏻😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *