Närproducerad El = Bixia Nära

 
Annonssamarbete med Bixia
 
Jag kommer jobba med Bixia vid ett flertal tillfällen framöver och jag är väldigt stolt över det för de jobbar mot saker som jag tror på, som att välja förnybar el. När vi väljer förnybar el så visar vi också att vi bryr oss och tar ställning även för framtiden och våra barns framtid. 
 

Men, vill du göra verklig skillnad? Vill du stötta lokala elproducenter här i Sverige? Det är precis som att välja att köpa potatis och ägg från din lokala gårdsbutik. För att de ska kunna överleva ekonomiskt så måste vi välja att köpa deras råvaror. Det är samma sak med våra lokala elproducenter av förnybar el som finns här ute på slätten. För att de ska kunna fortsätta producera förnybar el måste vi välja att elen kommer från dem. Vi måste välja deras potatis, deras glass och deras el.

 
 
Hos Bixia kan man lägga till Bixia Nära, då finns det några lokala elproducenter här i Östergötland som Bixia ser till att du stöttar och får din el ifrån. Det är inte stora vindkraftsparker, utan helt vanliga människor som ofta har ett vanligt jobb eller är bonde samtidigt som de producerar förnybar el på sin mark.
 
 
Glöm inte bort att elen använder du varje dag, hela tiden. Det är ungefär samma peng som ska betalas till ditt elbolag oavsett vem du väljer. Därför är det otroligt viktigt att göra ett medvetet val som känns bra för dig och där ditt val har en anledning. Är du kanske redan kund hos Bixia? Då kan du lägga till Bixia Nära i ditt elavtal för att stötta de producenter som finns där du bor. För varför ska du  välja förnybar el från andra länder när du kan få det nästgårds?

Jag tycker det här är så bra och i höst och vinter ska vi se till att få bättre här hemma med energiförbrukning. Vi ska byta luftvärmepump, isolera vinden och försöka minska på användning av elen och så ha bra avtal som gynnar miljön och den lokala bonden. Du hittar Bixias HÄR

Kram Lotta

 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Närproducerad El = Bixia Nära”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *