När man får duka för sex personer

 
Ikväll får jag duka för sex personer vid bordet, hela min familj och det tycker jag så mycket om. 
 
Kalle står där nere i grytorna påhejad av Philip som brukar få jobba som kock så de tillsammans ser till att det blir en god middag. Nu ska jag ner och umgås med dem men vill bara titta in och säga hej och hoppas ni haft en härlig helg.
 
 
 
Jag är äntligen klar med att borstat rödfärg på framsidan och nu är det dags för mig att börja måla nästa vecka. Känns kul att hela framsidan hinner bli klar innan sommaren är slut och sedan hoppas jag att jag även hinner med lite på ena gaveln. Kalle målar det vita och fixar fönstren. 
 
Ha det fint
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *