Belysning vid poolen

 
Annonslänkar till Ellos
 
Idag kom äntligen lamporna upp på planket och det blev så fint. Nu får vi se hur det kommer lysa ikväll, jag kan fota fler bilder senare. Vi satte tre stycken mot det vita planket och en på utsidan som lyser mot grannen och upp mot altanen vid spabadet. Du hittar dessa liten HÄR och stor HÄR.
 
 
 
På kvällarna brukar de lysa så fint där nere både i trädäcket och i träden. I trädäcket har vi satt decklight HÄR och i träden  lampor som tänds när det blir mörkt HÄR På stora huset har vi valt belysning vid spabadet som liknar den HÄR . Man får lite utomlandskänsla vid poolen på kvällen när det lyser upp överallt. 
 
 
 
Nu har vi nästan hunnit allt som vi tänkte oss där vid poolen i år , det är bara att lägga lite plank kvar längst in men det tar inga tider 🙂
 
Nästa år hoppas vi på att bygga klart planket och bygga ett litet poolhus. Nu fortsätter vi borsta, skrapa och måla huset och det kommer ta sin lilla tid innan det är färdigt. Inga barn hemma ikväll så nu får vi se vad jag och mannen hittar på, något roligare än skrapa färg i alla fall.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *