Bästa tomaten

Jag har massor av ärenden idag men Findus måste till djursjukhus. Ett sår har svullnat upp och jag tror han fått någon infektion i det, så jag ska plocka ordning här och ringa en djurklinik som inte ligger så långt här ifrån. Han behöver ändå en annan spruta också och om de kan ta bort lite tovor.
Igår skörda vi massor av tomater. Tomatsorten heter Red profushion F1, en riktig bra ampeltomat att sätta i pallkrage ute. Nu är det ju riktigt fint tomatår med all sol också.
Det märks att det vänder hos mig nu med odlandet, igår fick jag ta bort alla luktärter som mest blivit skräpigt och så har jag plockat frön.
Imorgon ska jag ha poolparty för mina tjejer, vi som brukar träffas någon gång i månaden och det ska bli så mysigt. Lite bubbel ska handlas och plockmat. Det ska bli 27 grader så det blir toppenväder och jag hoppas på fin kvällssol.
Bäst att ta tag i dagen. Ha det så bra mina fina läsare
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Bästa tomaten”

  1. Testade denna sort för första gången i år efter att ha sett dig tipsa om den. Säger bara wow!! Så frodiga plantor och mängder med goda tomater. Har blivit en favorit även hos oss 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *