Blir så lycklig när jag ser dem

Igår var vi på en väldigt trevlig spontanfest med grannar från byn. Vi tog cykeln dit och körde lite lekar. Alla hade med sig varsin paj och sånt där enkelt att dra ihop blir jag så inspirerad av. Varför gör man inte det oftare när det är så trevligt?
Ikväll har vi haft båda barnen hemma med pojkvän och flickvän och vi käkade tapas med spansk musik 🙂Ja helt underbart mysigt med alla kring bordet. Tänk att dessa fina nya människor är nu min familj, blir så lycklig när jag ser dem tillsammans.
Kalle och jag har stått i kiosken i byn på fotbollsmatch och så har vi varit på ett annat ställe och kollat stuga , men det tror jag inte är något för oss vi får se det bättre en annan dag. Efter sommaren brukar det komma ut fler så vi får vänta igen till det känns rätt.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Blir så lycklig när jag ser dem”

  1. Blir så impad av din energi. ställer mig själv frågan om jag skulle orka stuga om jag hade så stort fantastiskt boende som ni har, svar nej, det tror jag inte…

    1. Fast jag jobbar hemma 40 timmar i veckan så det blir lite skillnad och jag behöver projekt. Hade jag ett heltidsjobb borta så kanske jag inte heller orkat. Jag har alltid haft svårt att sitta still och gillar att ha mycket att göra 🙂 Kram till dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *