Jag känner mig så lycklig så ni anar inte

Det är inte lika varmt idag och jag njuter, den här värmen är inte min grej alls. Jag har inte ens tränat eller sprungit på hela juli, men jag är glad för er skull ni som mår bra av värme och älskar solen, ni måste ha njutit av detta massor. Som ni vet älskar jag att pyssla och röra på mig och är rädd för solen och sitter inte i en solstol, helst inte efter Elins cancer. Men nu blir det lite svalare runt 23 och mer Lottaväder.
Idag har vi ett viktigt möte inbokat och kanske ett till eller om det blir imorgon eller på söndag. Nu ser det ut som våra planer går i lås och jag får berätta för er. Jag känner mig så lycklig så ni anar inte men får vänta lite till att berätta tills allt är klart. Ja ni hör, jag är inte bra på det där med hemligheter. Hela juli har varit så nervöst, vi har bara gått och väntat och hoppats.
Njut av värmen och solen ni som är lediga, nu ska jag ta en kaffe på vår altan
Kram Lotta

💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Jag känner mig så lycklig så ni anar inte”

  1. Spännande …..
    Ska bli kul att höra om sen
    Ert poolområde blir så fint och er trädgård är så vacker
    Ha en fin Dag 🌻☀️🌾💛

  2. Jag älskar sol och värme men tom jag har farit mindre bra de sista dagarna. Måste bara fråga: Var är er Pergola köpt? Jag försökte klicka på länken i ett tidigare inlägg men det laddade aldrig upp.
    Kram Rektorskan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *