Ikväll kommer det färg

Äntligen har jag hittat en butik i stan som har färg som jag målar med så när Kalle kommer hem från jobbet så kan jag måla klart planket. Vi får se om jag hinner klart ikväll. Imorgon blir det som sagt lite poolparty med mina tjejer, det blir kul. Nu har vi fått upp läkten och det blir lite snyggare tycker jag och ser ordentligt ut. Efter planket är klart ska jag måla vårt staket en gång till utanför badrummet och sedan börja måla huset. Falufärg är den enda färgen som jag kan måla, annars kladdar jag överallt.
Dags att leta efter katten, måste till veterinären om en timme
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Ikväll kommer det färg”

  1. Hej! Vet att du har tipsat om ett stenföretag för ett tag sen, där ni köpte stenplattorna. Men kommer inte ihåg vad de heter. Kan man mått beställa hos de också i en viss sten? Eller om du vet några andra företag som tar emot sådana ordar.
    Tacksam för svar, har försökt googla runt som en tok. Sen kom jag på att du har tipsat om ett företag, så då provar vi här =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *