Vårplantering i kruka

 
 
Jösses vad livet rullar och dagarna går och vi har haft fullt upp hela helgen och gjort massor , men ändå är det massor kvar. Det gäller verkligen att jobba med sina tankar och inte stressa iväg.
 
Idag skulle jag lämna bilen på lagning och service så då passade jag på att handla lite blommor att sätta utanför entren och storhandla. Kylskåpet gapade tomt och utanför huset så såg det ledsamt ut med alla tomma krukor. 
 
 
Jag tittade först på buxbom men det är så så dyra om man ska ha stora och fina exemplar och något högt vill jag inte ha i år för det blåser ofta sönder. Jag gick runt och tittade lite och hittade Buksbombladet kristtorn Convexa, de är säkert tänkta som häckplantor men jag tycker de blir fina så här. Krukorna är gamla från Blomstertorget i Linköping
 
 
Dessa kan jag sedan plantera ut i någon rabatt och det gillar jag när blommorna man sätter i krukor går att ha i rabatterna så de inte förstörs. 
 
 
Nu ska jag plocka ordning här och ta mig på kläder för en springarunda. Ikväll ska vi börja leta kostym till Philip Skolavslutning det närmar sig sluta högstadiet och hann kom in på den utbildning som han ville.
 
Vi ska fortsätta lite med köket ikväll och på onsdag kommer bänksskivorna. Ni ska få se lite byggbilder sedan, skulle vilja ha det HÄR  så fina slevar till köket.
 
Bäst att fortsätta här och svara på mailen också…så jag kommer ut på min runda.
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vårplantering i kruka”

    1. Han ska gå en utbildning mot data men ett yrke som han inte sitter still av, i framtiden kanske han gör något helt annat. Han jobbar på resturang nu tex. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *