Bara gör det

 
Idag ska jag träna x-fit igen, tre veckor sedan sist. Först var i fjällen och sedan blev jag sjuk men ikväll är det på igen och nu ska jag börja springa igen. Bara gör det! Många som frågar mig hur man orkar och hur man kan hinna så mycket och var man får inspiration ifrån mig. 
 
För mig handlar mycket om att göra det jag tänker. Jag låter det inte stanna vid en tanke, jag vill göra det. Om det känns lite motigt så säger jag ”Bara gör det”. Ska man gå och fundera allt för mycket får jag ingenting gjort. Jag måste mata min hjärna hela tiden med postiva tankar så jag får ett positivt mindset, det är inget som kommer självklart. Livet kan oftast kännas skit men då gäller det att vara medveten om att mina tankar är jag. Jag vill må så bra som går, jag vill utvecklas, jag vill göra saker, jag vill ge mig själv det bästa och då måste jag säga snälla saker till mig själv, göra det jag tänker och mata mig själv med ett bra tankar. Det är mycket roligare att gå omkring med en postiv hjärna och det jobbet kan man bara göra själv. 
 
 

Så nu ska jag dra igång lite finfrukost här och röja lite i köket. Vill samla min familj till en mysfrukost när alla är lediga.

 
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
Annonslänkar och samarbete
 
 
 
Påminner också om att 20% hos ideal med koden LOTTA i kassan HÄR
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Bara gör det”

  1. Jag har så svårt att "bara göra det" men jag antar att det mera är fråga om inställning än något annat. Jag mår ju bra av att göra men ibland bara går det inte. Och ibland behöver jag vila och slippa prestationer. Lagom doser av allt:)

  2. Hej!
    Jag gillar din blogg jätte mycket ! Så fina bilder man får ta del av.
    Själv så bor jag utanför Jönköping och gillar också hus och hem jätte mycket.
    Undrar vad din fina vita ljuslykta som du har med på en del bilder kommer ifrån? Så himla snygg!
    Mvh Martina.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *