Egodag

Något som jag uppskattar väldigt mycket är mina egodagar som jag kallar det. En dag med bara sånt som jag känner för och idag får ni hänga med och se hur den såg ut och än är den inte slut. Jag starta dagen med att gå upp tidigt och plocka ordning i huset, så jag kunde gå en promenad med min granne kl 8. Så härligt!! Elin kunde gå i skolan idag och det gör ju sådan skillnad för mig för båda vi får så mycket mer glädje när vår vardag funkar.
En gammal jeansskjorta från Lindex
När jag hade fixat ordning mig så blev det en tur till stan för att fixa mina naglar, slänga skräp på stora återvinningen och fixa bensin till Philip som kör moppe överallt. Naglarna blev lite mörklila, blev väldigt nöjd. Jag går till Amanda i Mjölby, tycker hon är duktig och trevlig.
Sedan blev det en tur till Linköping där jag handlade några grejer på Ikea. Elin behövde lampor till sin sminkspegel, lite ljus och plastbackar. Inga roliga grejer men kul att titta. Det kommer mycket nytt nu.
Sedan åkte jag vidare in till stan för att besöka Bloomingdesign som öppnat en till butik på storgatan 50. Superfint där och så härligt när de skyltar med blommor utanför. Älskar det och det känns som att vara i Stockholm eller Köpenhamn. Precis så vill man ha det.
Nu har vi flera fina inredningsbutiker i Linköping så nu kan jag inte klaga, tror på att att många ger fler kunder och inte tänka att man konkurrerar.

kl 15 så var jag hungrig, då hade jag inte ätit varken frukost eller lunch för jag kör lite fasta men då var det dags för mat. Gick bara över gatan till Simons som jag älskar och tog en cesarsallad.

Innan jag lämnade stan så köpte jag några flaskor bubbel och ostar på Norins. Jag har också köpt plockmat som vi älskar, så nu ska jag gå ner till min man och korka upp en flaska bubbel och fixa lite mat. Ikväll tror jag vi hoppar i badet och myser lite extra. Kalle fick vara ledig i helgen fast han har jour, så skönt. Livet så skulle kunna vara skit varje dag för oss, men vi väljer glädje och försöker varje dag att leva i nuet. Ibland funkar det bra, ibland går det inte. Man får vara glad för alla dagar som är bra.
Ha en superhärlig fredag och helg mina fina läsare 💗
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Egodag”

  1. Hej Lotta, vad skönt med egentid 😊vill bara säga att jag älskar din blogg, går in och läser varje dag.
    Jag funderar på en sak, skulle du kunna göra texten lite större?
    Det blir så svårt att läsa från mobilen, och jag har inte samma problem på någon annan blogg.

    Kram på er

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *