Sänggavel i tyg

 
Har haft en toppendag här hemma med Jennys Matblogg (bilder kommer senare), vilken inspiratör och driven företagare och kvinna. Så himla trevligt att träffa henne och kunna dela erfarenheter och tankar. Jenny är precis så gullig och trevlig som man känner i hennes blogg.
 
Ikväll blir det jobb vid datorn och imorgon har jag ett ny lunch med en annan driven och duktig kvinna som jag ska hitta på någt tillsammans med. Först ska jag nog ta en springtur för idag blev det ingen x–fit. Det är imorgon det, nu är det bäst jag jobbar undan lite. 
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta
 
💗
 
…………………………
 
Tips 
 
Jag får ofta frågor om vårt sovrum och vår sänggavel i tyg, den kommer från Kungsmöbler. Täcke och kuddar Odd Molly och Ikea. Sängkappan har jag köpt av en vän och mattan är Ikea, lampor Louise Interiör.
 
 
Mer sovrum här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sänggavel i tyg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *