En eftermiddag med Jennys matblogg

 
Igår när Jennys matblogg var hos mig blev det plock, det bjuder jag nästan jämt på men jag tycker det är toppen. Det kan man förbereda och så kan man sitta länge och plocka och äta det man vill ha. Så kaffe såklart. Jenny är expert på både mat och bakning, det är inte jag…jag är bra på annat 🙂  Om vår dag hittar du mer på hennes blogg. 
 
 
Jag skulle kunnat sitta och prata med henne många timmar till men det får vi ta en annan gång. Vem vet jag kanske får komma till fina sommarhuset i Kalmar till våren. I vilket fall är det guld att ha människor omkring sig som man kan prata med och som man känner förtroende för. Jenny är en sådan person. 
 
 
 
Idag är en ny dag, det går fort och idag är det som sagt lunch igen med en Karin och så ska de där lökarna jag pratat om så länge ner i jorden. Jag bara säger att jag ska göra det men sedan har jag inte hunnit. Bara gört som jag brukar säga 🙂
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *