Fortfarande biverkningar av cytostatika

 
 
Elin har kämpat på några dagar nu, hon är så envis och vill så mycket men det är fortfarande tufft. 1 månad till med cytostatikatabletter innan det är över. Imorgon blir det att ringa sjukhuset igen. Som mamma är man orolig att det ska påverka hjärta m.m. Man har gjort röntgen på hjärta men vi har inget mer fått veta ännu. Elin har många olika biverkningar som påverkar hennes vardag.
 
Allt är så konstigt just nu. Jag glömmer tack lov hela tiden att hon varit så sjuk, det är overkligt. Det känns som om det hänt en annan familj. Jag är så glad att jag kan koppla av nu och har energi. Jag kan tom. hinna ganska många saker på en dag och tom. stressa lite om det skulle behövas. Cancerdjävulen sitter aldrig på min axel längre. Jag är stark och jag har framtidstro. Men imorgon får vi se vad som händer, en månad till så här jobbigt för Elin kan vi inte ha det.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fortfarande biverkningar av cytostatika”

  1. Kämpa på och låt aldrig hoppet och den positiva andan försvinna. När jag va som sjukast så va det just det som höll mig uppe. Allt kommer bli bra ska du se 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *