Rama in med häckplantor

 
I samarbete med Plantinavia
 
Nu har jag fått ner de första häckplantorna runt vår grillplats, det blir fint att rama in så blir det skydd för vinden. Vi gillar grilla på helgerna och när det blir mindre växter i orangeriet så kan vi sitta där inne och äta också.
 
 
Denna är 80 cm i storleken av avenbokshäck som ni kan finna hos Plantinavia HÄR. Den kommer behöva lite gödsel och så mycket vatten så tror jag den ska klara sig. 
 
 
I eftermiddag när jag har lite mer tid så ska jag fortsätta att sätta lite mer som även ska ramar in uteplatsen i köksträdgården m.m. 
 
 
Nu ska jag till vårdcentralen med Elin och undersöka varför hennes förkylning och halsont inte går över och sedan åka och hämta vår katt som varit på djursjukhus inatt och blev biten av en huggorm i näsan. 
 
Det är så härligt ute nu och jag får så mycket energi av det!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Rama in med häckplantor”

  1. Alltså det har blivit så fantastiskt fint! Jättekul att följa och se hur allt växer fram. Tack för inspirationen, kanske en vacker dag så får jag se det hela live 🙂 Hoppas Elins besvär försvinner snabbt. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *