Barcelona med tjejgänget dag 2

 
 
Dag nummer två i Barcelona delade vi upp oss halva dagen. Några ville åka titta på den stora kyrkan La sagrada familia. Jag har redan åkt hop on och hop off bussen i Barcelona en annan gång så jag valde gå på stan istället.
 
 
Vi gick upp mot torget Plaça de Catalunya och sedan in i alla gränder och kikade i lite affärer. Jag hittade ingenting och hade inget som jag tänkt köpa men jag älskar att gå och titta på allt vackert. 
 
 
Vi stannade och åt lunch på en takterass restaurant el cercle. Verkade vara ett poulärt ställe för det var kö in när vi ätit klart oxh lunchen var god. 
 
 
 
På kvällen hade vi bokat bord på torget Placa Reial som låg nära vår lägenhet och restaurangen Rossini. Vi började med Sangria med cavasmak och sedan tapas. Det var underbar mat. Kan rekommenderas men boka bord innan. 
 
 
Så gick man hem och var bara så nöjd och lycklig över ytterligare en härlig dag med finaste vännerna i Barcelona.
 
Sista dagen så gick vi ytterligare bara runt och tittade innan det var dags att flyga hem. Barcelona är en stad som man kan återkomma till många gånger.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Barcelona med tjejgänget dag 2”

  1. Å härlig resa med vänner! Skulle verkligen kunna tänka mig att åka dit med mina vänner, finns så mycket att se (Gaudi!), men är man fler är det ju alltid bra att ha några förbestämda mål. Jag var där i oktober för några år sedan när maken fyllde år, då låg vi på stranden och t o m badade för det var en sen värmebölja vilket var lite överraskande 🙂 Ta hand om er nu och hoppas allt ordnar sig med katten och annat, livet är verkligen fullt av saker som händer som man inte är beredd på men alltid löser på något vis. KRAM Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *