Tjejresa till Barcelona

 
 
Nu är jag hemma igen från en härlig tjejresa i Barcelona och tänkte visa lite av det vi gjorde. Jag har haft det såååå bra!!
 
När vi kom fram första dagen till lägenheten vi hyrt var det bara dags att äta middag så den kvällen blev det inga bilder. Dagen efter började vi med att skåla in dagen med cava på balkongen, många cava blev det 🙂
 
Vi bodde på Happy apartments som jag verkligen kan rekommnendera. Nära Las Ramblan och rummen var fina och trevlig personal. Hittar du HÄR
 
 
Första dagen strosade vi runt vid hamnen och gick ner till havet. Det var fint väder och ganska varmt och det var härligt att vara i en storstad som bjöd på sol.
 

 
Nere vid stranden satt vi sedan i många timmar. Vi började med en drink och sedan blev det lunch. Det var en riktigt härlig stund och när man bara får sitta hur länge som helst och prata. 
 
 
På kvällen hade vi siktet inställt att besöka takbaren på hotell W som ni ser där borta. 
 
 
Sedan blev det en tur på stan och alla gränder och jag har varit där en gång innan så jag kände igen mig och det var lika mysigt denna gång. 
 
 
På eftermiddagen blev det lite mer cava på rummet och vi tog det lite lungt en stund innan det var dags för ladda för en utekväll med tjejerna.
 
 
 
På kvällen blev det taxi till hotell W och där beställde vi drinkar. Så himla coolt att sitta så högt upp och se ut över vackra Barcelona. 
 
Ja det var lite av vad vi gjorde första dagen, visar mer senare.
 
Vi har haft en helt underbar resa. Jag är så tacksam att jag fått göra detta med mina tjejkompisar. Så mycket skratt, cava och härliga minnen tillsammans. Känner mig så glad efter detta. Vi hade lite mycket innan jag åkte för min svärfar fick propp i lungan och så var det mycket annat men jag kunde åka och jag är så glad för det.
 
Ha det bra, återkommer med mer bilder senare….
 
Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Tjejresa till Barcelona”

  1. Hej Lotta!
    Gillar din blogg, verkligen.
    Kul att få läsa om din tjejresa till Barca. Vi är fyra tjejer som åker dit den 27/5.. hotell W verkar vara ett bra utflyktsmål:)) det får vi inte missa.
    Tack för allt du delar med dig.// Marie

  2. Åh, vad härligt ni haft det! Känner minsann igen mig jag med på en av bilderna! 🙂 Glad för din skull att du "fick" denna härliga resa med dina vänner. <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *