Krukor till tomater

 
Kvällen innan jag åkte till Barcelona så planterade vi om tomatplantorna i fina krukor. Vi ska ha 14 tomater och några gurkor i orangeriet. Sedan blir det chili, paprika och lite annat men allt annat ska ut bara värmen kommer. 
 
 
Jag har letat en del för de måste vara tillräckligt stora men inte för dyra när jag skulle ha så många. Det blev dessa från Blomsterlandet tillslut för 199 kr och de här kommer bli så fina. Jag fotar ju bilder som jag säljer och då kan jag tjäna in pengar på krukorna sedan och så hoppas jag ha dem i många år. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Krukor till tomater”

  1. Hej!

    Du visar såna magiska bilder av er trädgård men jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om balkonger? Alla har inte en gräsmatta och även fast du kanske inte har en balkong så har du så bra kolla på växter så du kanske skulle kunna rekommendera några som passar på en balkong? Jag skulle verkligen uppskatta ett sådant inlägg! 🙂 Älskar bloggen i överigt!

  2. Alltid lika fint och som ger mig ännu mer "måste ha ett orangeri" känslor. Krukorna är ju att dö för. Och ett kap. Jag gillar att ni inte kör på en massa plastkrukor för att det är praktiskt (kroppsmässigt och plånboksmässigt :)) ) utan att ni ser helheten och gör det så jäkla vackert med alla dessa detaljer. Jag blir liksom galen här när jag ser hur fint ni gör det. Lycka till med odlandet :))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *