Nu är det fint i uterummet

Tack alla för era rader och alla andra som är med oss. Nu mår vi bättre igen och så får vi se vad de säger på sjukhuset imorgon. En dag i taget som vanligt.
Igår städade jag i uterummet och tog ut alla stora träd. I helgen blir det middag här ute och konfirmation så då vill jag ha lite fint här.
Mina pelargoner som jag satte i våras har blivit stora och dags att plantera i större krukor igen.
I uterummet är det så härligt med takhöjden. Detta rum fanns i huset när vi flyttade in och det är vi tacksamma för. Ett rum som vi använder väldigt mycket på sommaren.

Ikväll ska jag inte göra allt för mycket, mest lata mig och sitta vid datorn. Har sålt reportage till Tyskland både idag och igår och Året Runt så jobbat har jag gjort färdigt. Igår blev det även x-fit pass så träningsvärken gör sig påmind 🙂

Ta hand om er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Nu är det fint i uterummet”

 1. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det är en besvärlig mononucleos som elin går omkring med.. mina två döttrar (vuxna nu) hade det som tonåringar och utan det som elin gått igenom så var det jobbigt för dem (och är ännu då de blir förkylda).. de var hemma flera veckor från skolan och trötta trötta flera veckor efter det. Så fast det inte är någon rolig grej (fast den också kallas kissing desease) så håller Jag tummarna för att det skulle vara något sådant. Allt gott önskar Jag hela familjen (med mor i spetsen för det är ju dig och ditt Jag följer i din blogg och får mycket olika tips, tack för det)

 2. Har läst dina senaste inlägg o mammahjärtat knyter sig, vet precis hur det känns när missmodet slår till. Hon kämpar så fint eran Elin men har ju verkligen styrkan att kunna sätta stopp med. Hoppas ni får grundlig support nu! Eftervården efter cancer är nog så viktig, både psykiskt och fysiskt över hur kroppen reagerar. Älskade ungar…. man slutar aldrig kämpa för dem. Vi är ju samlade vår familj just nu här i dotterns Minnesota och vi åker på roadtrip, barnen sitter fram i bilen och kör o läser kartan och vi föräldrar sitter bak. Man tänker på allt vi genomgått som familj och blir så stolt över hur vi lyckats hyfsa till två så olika men underbara ungar, ja du vet säkerligen vad jag menar. Stor kram **Milla

 3. Så mysigt uterum ni har, o tur är att ni har den fantastiska förmågan att ta vara på dem ljusa stunderna o kunna njuta av allt det goda.
  Hoppas innerligt att Elin börjar må bättre,,,går ej att sätta in sig i den rädsla som följer med då hon blir orkeslös o sjuk.
  Styrkekramar!!
  /Rita

 4. Jag älskar ert uterum, det är så vackert och mysigt!

  Jag har inte läst bloggar detta året så jag har lite dålig koll på vad som hänt. Jag förstår att Elina inte mår så bra. 🙁 Tänker på er!
  Stor kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *