Köksträdgården

 
Idag blir det fullt upp med förberedelser inför konfirmation. När man kan jobba sina egna tider så kan man ju välja att jobba på kvällen när solen inte lyser. Så idag ska jag fixa mina naglar, handla mat och fixa gräsmattan.
 
Elin ska till skolan och jag är själv för första gången på en vecka. Idag slutar hon tidigt så det funkar bra. Jag ska inte skriva så mycket om henne nu mer framöver, men hennes liv påverkar mig så mycket när hon blir sämre. 
 
 
Borta i köksträdgården har jag planterat i pallkragarna och tulpanerna har börjat slå ut. Jag hoppas det kommer hinna blomma ordentligt innan vi åker. 
 
 
Ärtorna som bott under plast har fått komma fram och än så länge har inga höns brytt sig om dem. 
 
 
Snart blommar silverpäronet och ännu mer växter ska komma i krukorna och fler perenner i rabatterna.
 
 

Men nu är det bäst jag sätter fart så jag hinner allt jag tänkt idag. Mycket att planera när man ska bort ett tag. När vi kommer hem är det varmt så vi kan gjuta trappen och lägga sten när tid finns.

 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Köksträdgården”

  1. Jag förstår att du vill fokusera på det som är bra och inte skriva så mycket om när Elin är dålig, men jag tycker att det är just det som gör din blogg så perfekt! Du visar alla sidor av livet och inte bara den putsade ytan. Kram!

  2. Hej:-)
    Jag kikar runt på din fina blogg och fastnar i detta inlägg och ser att du har köpt de fantastiska rabattavgränsarna som jag också har tittat på..
    En liten fråga: är dom böjbara eller är dom helt stela liksom? Jag har en rundad rabatt som jag funderar att sätta dom i..
    Kram Helene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *