Min gröna vattenkanna

Nu har man varit ute och jobbat i trädgården igen, det är ganska tungt med sten och jord osv så man får ta lite i taget. När jag var Blomstertorget i Linköping förra veckan så köpte jag mig en ny vattenkanna, tycker den var så fin.
Trampstenar  här 
Idag har jag tagit bort teglet utmed häcken för det går sönder av kylan på vintern och så har jag fyllt på med stenar från hagen. Det blev mycket bättre, ska visa er senare.
Nej dags att jobba lite, ha det bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Min gröna vattenkanna”

  1. Åååå du raring vad du jobbar..det blir så fint så man tappar andan.. Den där vattenkannan var ju såååå fiiiiin…
    Å tänk att hon blir 18 lilla snutna… inte klokt ju!

    Jag har tänkt på en sak… sa inte du att hon var lite tjurig över att ni åker till New York före hennes 18-års dag? Men då kan du ju lugna henne med att i USA är det ju 21 på alla krogar och restauranger…å de är stenhårda….:) Kajsa och hennes sambo hade tänkt åka dit med vänner men de väntar tills hon blir 21…haha annars får ju hon vara på hotellrummet medans de andra svirar…;) Saknar dig vännen, vi får bestämma en linköpingsdag snart <3 kraaaaaaam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *