Blommor på bordet

 
Lyktor finns ej längre och vas här
 
Njuter av mina tulpaner från Linköpings trädgårdshandel innan de blommar över. De har fortfarande självplock och de är så fina. Blommor på bordet är livskvalite för mig och jag ser fram emot att kunna plocka in mer från trädgården framöver.
 
 

 
I trädgården har rådjuren ätit lite tulpaner men det stora landet har de inte gett sig på tack och lov. Idag ska jag till Sharpman och fota vårbutik och så ska katten vaccineras. Ska försöka hinna ut en stund också.
 
Ha det så bra!
 
Kram Lotta
 
………………………..
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Blommor på bordet”

    1. För två år sedan hade inte min dotter fått leukemi och mitt liv var härligt, det är det nu med. Jag är framförallt mer tacksam nu, tacksam för allt i livet och för att vi finns här alla och att hon mår bra. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *