Cancerdjävulen vill gärna sätta sig

 
Elin har varit förkyld och låg i snart en månad. Hon är hemma ganska mycket och har inte så mycket ork och det sätter sig i huvudet på oss. Vi funderar såklart mycket på vad det kan vara.  Man tror att det kan vara ett virus som inte vill ge sig eller utvecklat allergi på pollen. Man vet inte och alla prover är bra så vi får inte komma in till sjukhuset, vi bara gissar.
 
 

Jag är ute och grejer i trädgården för att hålla i huvudet i trim. Cancerdjävulen som jag kallar den för vill gärna sätta sig annars i våra tankar och få oss må dåligt, men jag tänker inte ge min hjärna dåliga tankar. Här hemma blir det fint i trädgården. Gräset är klippt, lite nya blommor är planterade och jag har trimmat. På söndag är det konfirmation, då ska det vara fint har jag tänkt. 

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Cancerdjävulen vill gärna sätta sig”

 1. Vill bara skriva att jag tycker du är så klok och stark. Tycker du är en förebild på hur du hanterar allting. Själv försöker jag aplicera ditt tankesätt på mitt liv även om mina " problem" är bagatellartade i relation till dina.

  Helt onödigt att låta dåliga tankar ta fäste.

  En stor solig kram till dig och tack för all inspiration din fina blogg sprider

 2. Härligt att du har din trädgård som terapi. Förstår att det är lätt att låta fantasin skena iväg, men du skriver att proverna är bra och då hoppas jag att du kan vila i det! Varm kram till dig och din härliga och starka familj! /Siv

 3. Hoppas Elin blir helt bra till er resa! Är lite konstiga infektioner och förkylningar, jag har gått med den en månad men allt är ju så mycket allvarligare för Elin och ger funderingar. Inget hjälpte tyckte jag, varit trött, hostat förskräckligt och väldigt täppt, svårt att andas, trodde nästan med att det var kopplat till våren. Började med feber och halsont men sen det andra så länge. inte haft så förut alls om våren.

  Men ja jag förespråkar Kaloba men tyvärr finns ju inte det längre i Sverige, enda landet, så dumt. Började sen göra nässköljningar med fys, 0.9 % koksalt och gurglade i det också ofta ofta, tog extra vitaminer, mycket frukt och bär, en dag vände det bara. Fys man gör själv, en 1/2 liter kokt vatten som får svalna plus en tsk vanligt koksalt, är 5 ml, det blir ca 1%-ig lösning och det är okey.

  Hoppas ni får det toppen på er resa med massor av upplevelser och roligheter. Och att Elin får nya krafter och blir pigg och att du med får påfyllning. Ha det så fint!

 4. Hoppas att Elin blir bra snart🙏🏼 Förstår er oro, men influensan har varit seg. Märker det både på jobbet och här hemma. Skönt att du hittar ro i din trädgård och där blir så jätte fint. Kram❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *