Snickarbänken blev arbetsbänk

 
Vi har haft en snickarbänk ute i vår gamla skola i många år och som vi inte har använt. Min man sa för ett tag sedan att vi kanske skulle ha den i orangeriet, men jag nappade inte på den iden då. Men nu när vi behövde mer bänkyta så blev det toppen.
 
 
Jag släpade ut den på sparken i snön idag och fick in den i orangeriet. Tur man går på x-fit 🙂
 
 
Tycker det blev jättefint och de små odlingslådorna passar perfekt i facket där man hade verktyg förr.
 
 
Att driva upp plantor är så kul. Både chokladblomma, kronärtskocka, purjolök m.m är på väg upp.
 

Har många fröer kvar att sätta men väntar på belysning och lite annat som jag köpt och på väg hem. Imorgon ska vi fota bilder här inne. Då kommer Cecilia Möller hit som är fotograf. Det är hon som fotar Ernst och Mandelmanns m.m. Så då tänkte jag snygga till mig lite och se om det kan bli några bilder på mig.

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Snickarbänken blev arbetsbänk”

  1. Så fint!
    Jag får sån inspiration av dig och ska börja lite smått själv med odling & hoppas att kunna utveckla det i framtiden sen =)
    Ha en bra kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *