Älskar gröna växter och tävling på insta

I samarbete med Linköping trädgårdshandel
Ny vecka igen och inte lika mycket bokat för mig vilket känns skönt. Min son ska ta mopedkort så jag skulle skjutsa till alla körlektioner den här veckan men de är inställda nu för snön kom. För mig är det ofta så att jag bokar gärna lite saker för jag tror att jag ska bli så ensam annars här hemma, men sedan blir det istället för lite tid hemma. Jag behöver ofta flera dagar i veckan på kontoret, men där sitter jag helst bara kvällarna.
Förra veckan var jag i Linköpings trädgårdshandel och då fick jag välja en växt att fotografera till en tävling , hittade denna nyhet som jag nu inte minns namnet på…typiskt mig 🙂 men snygg är den. Gillar det som ser lite annorlunda ut. Vi har en tävling tillsammans på ett presentkort värde 300 kr från Linköpings trädgårdshandel på mitt instgram idag.. Kika in där vet ja. Du hittar min insta HÄR 
Imorgon kommer min vän Cecilia hit och vi skulle fota lite vårbilder i orangeriet men nu känns det mer som vinter. Vi har fått massor av snö. Bara 4 mil bort så är det knappt ingenting. Men snö gör att man hinner annat som man tänkt sig och det finns ju alltid hur mycket som helst tack och lov.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *