Överkast och nya kuddar

Det är helg, tjohoo vad mysigt. Jag har handlat mat till tjejmiddagen imorgon och fotograferat bilder på två olika jobb.
Nu lägger sig lugnet här hemma. Elin ska ha en tjejkompis som ska sova över och Philip kom hem och gav sin mamma en kram så han är nog glad att det är helg. Jag har tagit ett glas rödvin och redigerat bilder, min chef sa att det var ok 🙂
I sovrummet har jag skaffat nytt överkast och kuddar. Min kära katt skitar ner hela tiden när det är vitt så det blev det här blå, mitt drömöverkast jag önskat ett tag. Har sålt en del gamla saker här hemma och kunde istället köpa mig detta.
Nu ska jag njuta av fredag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Överkast och nya kuddar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *