En dag med honom

 
Vilken dag vi haft! En sådan där toppendag när man umgås och hinner massor. Vi är ett bra team jag och mannen bara vi har tid. Först får han sova länge, sitta med sin tidning och kaffe men sedan hjälps vi åt. 
 
 
Sedan jobbar vi sida vid sida med våra projekt. När två duracellkaniner sätter igång går det undan 🙂  Imorgon ska vi börja fixa klart rummet i skolan, vi har fått ut drivbänken, fått upp växtbelysning osv. Findus har varit med hela dagen och barnen visar sig mest ute när vi ska grilla ute. När det gäller plantering och plantor så är det egentligen Kalle som har det genuina intresset av att sköta om dem. Han gillar det där gullandet som jag inte är bra på. 
 
 
Så avslutar vi dagen med spabad när vi pratat ihop oss om våra projekt och allt annat i livet som man behöver sätta ord på. Det är så himla bra att hinna prata om saker så man jobbar mot samma mål och höra hur den andra tänker om saker som händer i livet. Nu har vi ätit lite gott. Bara tända ljus där nere nu under en timme. Imorgon har vi en plan hur vi ska fortsätta. 
 
Trevlig kväll!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En dag med honom”

  1. Åhh så mysigt. Härligt att ha en livskamrat och jobba ihop med. Vilka fina växter ni har och citronträd, står på min önskelista. Får köpa ett snart när jag får nya jobbet(personalrabatt) Ha en bra dag Kraam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *