Stensättningen är klar

Nu är det bara målning av det vita, några plåtar och byta foder vid dörren sedan är vi klara på utsidan. Tjohoo så skönt! Som jag längtat efter det här. Nu är drömmen sann, nu har vi vårt lilla orangeri som vi har pratat om i alla år. Tänk att 6 stycken utedass skulle bli så bra. Minns fortfarande dagen då jag kom på att vi kunde göra orangeri här ute. Ringde till mannen som jobbade utomlands och sa min ide och han svarade – ja det kör vi på.
Här har jag lagt betong mellan stenarna som ännu inte torkat.
För exakt ett år sedan ( skiljer en dag ) så tog jag denna bilden. Jag hade köksträdgården i huvudet och nu finns den. Så tacksam och glad för denna plats som jag tillsammans med min man kommer glädjas åt i många år.
Nu startar vi snart altanbygge vid poolen, ni följer med med på det va ?
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Stensättningen är klar”

  1. Helt galet fint har ni fått det <3 <3 <3
    Älskar att följa med på era resor – bästa som finns. Det blir superspännande att se hur ni förvandlar poolbygget 🙂

  2. Åh, så fint ni fått det, eller gjort det rättare sagt, det är mycket jobb bakom detta, och bara på ett år få till sån stor skillnad, på huset och runtomkring – jättefint!
    Kram Gunilla

  3. Herreguuud vilket arbete ni gjort med lusthuset och trädgården, helt otroligt! Så fint!!! Och jag som tycker det är jobbigt att gräva ner en liten buske…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *