Att inte längta någonstans

Rastlösheten och nyfikenheten har varit en drivkraft i mig, det som fått mig starta företag, det är den som gjort att jag vågar kasta mig in nya saker, det är den som gjort att jag tagit bilen och kört över allt när jag gjort reportage osv men just nu känner jag ingen rastlöshet och längtan efter äventyr. Jag känner mig bara så nöjd och vill helst bara vara hemmakring.
Dessa två år har slitet på kroppen när Elin haft behandlingar. Ena dagen jobbigt, tungt och svårt och ena dagen härligt, glädje och ladda energi. Allt har kommit ifatt och jag lyssnar inåt. Vad säger kroppen till mig just nu?
Jag har bara velat vara hemma sista tiden och så känner jag fortfarande. Jag vill bara hitta på lite enkla saker, dagsturer och lite roligt omkring här. Jag har ju också redan rest en massa redan i år. Sedan får vi se om vi senare i sommar åker iväg eller så, men här hemma just nu är underbart.
Ljusstake present
Kroppen är inte trött just nu, jag känner mig riktigt pigg och glad vill göra mycket men jag vill helst bara hålla på här hemma. Att pyssla ger mig bästa energin. Barnen har sommarlov, att se dem må bra är underbart. Igår åkte de iväg på moppen tillsammans och inatt har de tältat. Det är glädje för mig.
Men idag åker jag och Elin till Ikea och det ska bli lite inköp. Huset är städat och trädgården är fin så vi tar en inspirationsdag. Vi ska börja med altanbygget och jag ska kika på lite möbler osv.
Ha det fint!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att inte längta någonstans”

 1. Hej,
  Precis så där känner jag med. jag vill ingenstans! Jag vill bara vara hemma och njuta av allt vackert här. Har man ordnat en oas hemma och bor man ljuvligt så är man redan på plats på bästa stället.

  Jag har också varit äventyrlig och jobbat i resebranchen och som flygvärdinna och sedan flackat runt jordklotet med amerikanska flottan och varit en social trevlighetsmadam som älskat fester och folk, men nu vill jag bara vara och njuta av mina närmaste i idyllen.

  Kram och ha det gott!

  Anneli i Dalarna

 2. Är det ditt kök på bilderna? Riktigt snyggt kök.
  En lite fråga du behöver inte svara om du inte vill. Men är du dotter frisk från allt nu? Det är så tråkigt och för jäkligt när man får dumma och jobbiga sjukdomar. Jag vet hur det känns. Inte kul att vara sjuk.

  Kram Sandra

  1. Hej, ja det är vårt kök. Elin har behandling i 6 mån till sedan blir man inte friskförklarad förrän om 5 är senare, så nej hon är inte frisk men hon mår ganska bra just nu. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *