Snart midsommar

 
I år på midsommar ska vi vara hemma hos oss, vi slår ihop grannens gäster med mina och så är vi hos oss. Det är inga ungdomar som vill åka bort med sina föräldrar längre så det blir lika skönt att vara hemma. Elin ska på fest och Philip är nog här hemma med lite kompisar och får fixa tävlingar till oss vuxna och barn. Vad ska ni göra på midsommar?
 
Nej nu har jag jobbat en stund i regnet efter varit ute och målat orangeriet och nu är det dags att skjutsa sonen till gymmet i byn.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Snart midsommar”

  1. Oj vilken midsommrig bild! Man riktigt längtar och hoppas att det för en gångs skull ska bli en midsommar med riktigt bra väder den här gången.

  2. Vilken härlig sommarbild. Hoppas innerligt att ni får en fin o bra midsommar. Så klart med sol o värme, men det viktigaste att Elin får vara pigg.
    Kram!

  3. Jättefin klänning! Det finns säkert liknande för lägre pris ☺️ Det låter så mysigt med er midsommar💕 Men öppen som du är så vet jag ju att det svänger för er, allt är ju inte bara lika underbart som alla dina fantastiska bilder. Det är tur att ni har så mycket positivt och fint utöver allt ni gått igenom. Jag beundrar er så mycket, du är en fantastisk människa! Har bloggat i många år och försökt ha min blogg lite i stil med din fast på mitt eget sätt, men nej. Omöjligt. Du är verkligen så bra!! Hoppas er midsommar blir underbar! (Ditt driv och dina kloka ord har peppat mig många gånger vad det gäller min egen sjukdom, tack!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *