Duka fint till midsommar

Det är städat i uterummet och till midsommar blir det fest där ute. Jag har köpt på mig fler tallrikar och skaffat några handdukar som ska vara som servetter och en stor duk. Ska fortsätta samla på dessa så det blir skålar och assietter också för ni vet det kan vara bra att ha den dagen jag har sommarstuga 🙂 fast jag har ju ingen stuga än men jag sparar.
Jag har jobbat på kontoret i eftermiddag för det regnar igen. Passar så bra när det regnar att få lite gjort. Sålt bilder till Tyskland, fixat fakturor, svarat på mail osv. Det rullar. Jag tänker ofta, vad ska jag göra idag när jag jobbar hemma men jösses dagarna går så fort. Nu behöver jag inte skjutsa och hämta ungar varje dag när det blir lov, men annars blir det en del resor när man bor på landet och det inte finns buss.
Nej dags att fixa färdigt här för ikväll blir det träning.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Duka fint till midsommar”

 1. Hej! Vilken underbart härlig blogg, halkade in här av en slump men fastnade länge. Så fina bilder och fin läsning. Kram 🙂

 2. Superfina tallrikar! Jotex har verkligen blivit bra!

  Jo, jag hade tänkt skicka ett kort till dig(fast att jag inte känner dig) men nu blir det via en kommentar:

  Jag vill bara säga hur imponerad jag är av dig och din familjs styrka i allt ni går igenom. När du la upp en bild på dig gråtandes för ett tag sedan så kände jag igen mig så himla mycket, jag har tagit en likadan bild själv förra året.

  Under ett och samma år fick min mamma allvarlig bröstcancer, min pappa magcancer, han dog en tid senare och efter det fick även jag cancer, då tog jag den bilden, sittandes i bilen efter sjukhusets besked och undrade hur alla i en familj kan drabbas på samma gång och hur f’n detta skulle gå.

  Men idag ett år senare är pappa förvisso "två meter under jord" som han själv uttryckte det men jag och mamma är friska och livet återhämtar sig.

  Vill bara tacka för en fin blogg och säga att NI är alla fantastiska.
  STYRKE-KRAMAR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *