Lite av min dag

 
 
Har haft en himla mysig dag, sådana som jag tar ibland när jag laddar energi och kan styra min tid som jag vill. Vaknade till sol imorse och nu grönsaker fint i min trädgård. En kaffe bara och sedan iväg en stund (kör fasta varje dag, funkar toppen så nu är det snart lunch) 
 
 
Åkte tidigt till Blomstertorget som redan öppnar kl 8 och köpte lite växter. Håller på att göra klart borta vid orangeriet, vill ha mycket grönt bland allt grus. Älskar Blomstertorget de har allt och så fina växter. 
 
 
 
Sedan vidare och färga mina ögonbryn på p.a.u.s och det blir alltid så bra. Älskar lite mörkare ögonbryn och helst nu på sommaren. 
 
 

Köpte mig en bikini också på Hm och nu är det dags för lunch och sedan plantera innan Philip ska till frissan och bli snygg till skolavslutning. Ska få ner min växter också och ut och gå med min bästis. 

 
Ha det fint!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite av min dag”

  1. Hej!

    Vad är det för golv ni har i hallen? Vilken strl är det, 20×20 eller 15×15? Himla fint, och vi håller på och väljer ett liknande (samma) till huset vi bygger. Är lite osäker på vilken strl vi ska välja dock. Vi köper från Dekora. Önskar er en riktigt fin sommar! 🌺☀️💦

    1. Hej, detta golvet som du tänker på det la vi innan de nya fina kaklen som finns nu. Detta är inte att rekommendera, svårt att lägga och dyrt blev det. Tyvärr fanns inte alla snygga marockanska golv då. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *