Haft en mysig dag med lunch och lite shopping

I smarbete med Boomerang Linköping
 
Kläder HÄR och HÄR 
 
Har haft en himla härlig dag med Elin som fick ledigt idag och bara en uppgift kvar att göra i skolan. Jag tog sovmorgon och sedan väckte jag Elin kl 10 för att vi skulle hitta på något. Båda var sega och kom inte iväg förrän sent. 
 
Vi började med lunch på Babettes i Linköping. Elin börjar känna sig sjuk igen så vi vågade inte åka iväg så långt. Hennes vita blodkroppar är låga och hon är infektionskänslig och har förkylningar hela tiden. Känns inte bra, men vi har ju undersökt det en massa gånger och de säger att det bara är virus, men en tur på stan blev det.
 
 
Elin hade presentkort på porslin och glas och jag köpte bara mat. Bröd, ostar, kryddor, kaffebönor, grönsaker på torget osv . Sedan ikväll har vi ätit gott och fotat bilder. Elin har blivit så duktig och lär sig mycket hela tiden på sin fotografutbildning. Kommer på bloggen på söndag. Philip ville följa med Kalle på familjepub som jag berättade tidigare så killarna gör det de tycker är kul.
 
 
I rabatten har jag köpt en syren på stam och det blev ju fint. Gillar lila. 
 
Nu ska jag jobba en stund och sedan softa i soffan.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Haft en mysig dag med lunch och lite shopping”

  1. Godmorgon Lotta! Hoppas att du kan hjälpa mig. Jag har letat och letat efter ett inlägg med en super fin klocka du delade med dig. Den hade vitt armband och jag tror även att urtavlan var vit. Jag tänkte unna mig en klocka nu när jag fått skattepengarna.
    Har du möjligen någon länk där jag kan köpa en sådan klocka.
    Ha en härlig dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *