Blommor och grönsaker i pallkragarna

 
Jag är så himla glad för den här platsen och varje kväll och dag så följer gärna kameran med ut hit för det händer så mycket hela tiden. Att odla och se sina frön växa är glädje. 
 
 
Nu blommar Malvan tillsammans med grönsakerna. 
 
 
Massor av olika zinnia har jag satt, älskar zinnia som finns i så många olika färger. 
 
 
I pallkragarna har jag blandat grönsaker med blommor som jag drivit upp i orangeriet. Tycker om det är lite vilda och busiga och när det inte är rader. 
 
 
Ikväll har vi plockat in sallat, kryddor, gurka och en massa gott till middagen. 
 
 

Det blir många bilder här ifrån men jag mår så himla bra när jag här borta och jag vill gärna dela med mig av den känslan och växtkraften.

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Blommor och grönsaker i pallkragarna”

  1. Du gör så fint o mysigt! Älskar att följa din blogg o blir så glad av alla dina fina bilder! Du har en fantastisk trädgård! Fina fina du 💕

  2. Älskar att odla grönsaker på sommaren, en vardagslyx att få skörda färska grönsaker till måltiderna! Och så fint du har det med pallkragarna och allt grönt, så somrigt!

  3. Så himla fint och helt underbart 🌱🌱 Jag förstår dig. Blir lite avundsjuk på det. 😚 Superfint! Jag vill också göra våra pallkragar till en fin plats men vet inte i vilken ände jag ska börja. 🙈 Får sätta mig och samla info! 😊 Ha en fin dag! 😘

  4. Hej,
    Du har så fint!

    Jag försöker hitta ett inlägg när ni gjorde fint med stenar, om jag inte minns fel så var det efter eran uppfart ni gjorde om. Jag har försökt leta men hittar inte. Undrar om du kanske vet vad jag menar?:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *