Vinkällaren mannens man cave

 
 
Igår satte vi fart och gjorde lite ordning i vinkällaren. Kalle han har väntat länge med detta och kollat på bardiskar men när hans mamma kom på iden att göra om snickarbänken så gick det fort. Snickarbänken har fått en förhöjning. Vi är inte klara med allt , kalle har massor av ideer hur han vill fortsätta utveckla men nu kan han börja använda detta rum.
 
 
Hoppas detta ger lite inspiration till er om ni har en källare. Den här har sett ut så här sedan 1919, då var det troligtvis matkällare. 
 
 
När jag började städa såg det ut så här 🙂 
 
 
 
Andra barstolar ska det bli så det ska vi leta lite efter, men den här gamla stolen får nog stanna som vi fått av en granne. 
 
 
Korkar har vi samlat i flera år för det kommer vi kunna behöva har vi tänkt och titta vad fint det blev med korkar och gamla verktyg i snickarbänken. Hittade två glasskivor att lägga på så blev det bra att ställa glas när man sitter och dricker. Gamla verktyg har jag fått av min pappa. 
 
 
En sockerlåda blev förvaring till flaskor. 
 
 
Här ska han bygga vinställ men så länge funkar det bra med tegelpannor.
 
 
Lite cava när frun kommer på besök 🙂
 
 
På andra sidan väggen blir det troligtvis något hyllsystem för öl och cider m.m
 
 
Än så länge har detta inte kostat en krona, men nu ska vi köpa lite fina bartillbehör HÄR (adlinks) 
 
Ha en fin dag. Idag ska vi åka och handla till poolgolvet , så ska katten få ta bort stygnen
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Vinkällaren mannens man cave”

  1. Man alltså, jag är stum av beundran – så jäkla fint!!! Det är ju bara helt perfekt alltihopa, bättre än så här blir det inte!

  2. WOW! vilken dröm!! Vi bor i lgh och har källare som min sambo desperat försöker omvandla till suröls källare, vi tänkte sortera ut och sen eventuellt göra något liknande fast i mindre skara :P! Kanske skulle göra som du och fota före samt efter bild 😀 Tack för Inspo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *