Findus och jag har vattnat

 
Killarna i huset stack iväg till byn där man samlas på måndagar och visar upp gamla bilar. Jag och Findus fortsatte att vara hemma och vattna. En ljuvlig kväll!
 
 

Njuter av att se min katt få vara ute igen, som han längtat. Han har inte varit sig själv när han varit inne. Nu har han hög svans igen, pigga ögon och är på språng och kommer när jag lockar på mat. 

 
Nu ska jag hoppa i duschen och sedan blir det nog lite jobb som jag inte gjort. Imorgon eftermiddag åker vi och hämtar virket och börjar bygga golvet vid poolen. Yes äntligen.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Findus och jag har vattnat”

  1. Godmorgon☀️ så härligt att Findus mår bra och kan vara ute. Förstår att han inte trivs bara inne när han är van att vara ute. Vi skulle ju också bli deprimerade av att bara vara inne och nästan börja klättra på väggarna😉 Ska bli intressant att följa ert bygge vid poolen. Vi har haft målare här som målat vårt hus. Tänkte göra det själva först, men min man har bara två veckors semester nu, så vi bestämde att ta in hjälp och det var ett klokt beslut, för idag blir de klara och vi skulle aldrig ha gjort det på en vecka. Vi har dessutom så högt hus så vi skulle ha blivit tvungna att låna ställningar och kranbilar. Fastän det blir rätt dyrt så tror jag att vi sparar i slutändan, framför allt tid. Istället har min man bytt några dåliga bräder på huset och gjort andra saker som också behövde fixas. Ha det bra💗 kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *