Fluffiga handdukar och nu blir det semester för mannen

När jag vaknar idag känns det extra bra för om några timmar väntar semester för min Kalle. Det ska bli så härligt att ha honom hemma nu i fyra veckor. Efter sommaren väntar troligtvis flera längre jobbresor för honom så nu ska vi bara vara hemma och åka mindre utflykter och bygga på vår altan, fixa med vinkällaren och måla klart orangeriet. För oss är allt pysslande terapi, avslappning.
Förr såg jag allt som skulle göras och blev stressad av det, numera känner jag bara inget behöver bli klart, vi tar en sak i taget och gör det med glädje. Sedan tar vi mer hjälp, nästa år ska vi ta hjälp med målningen på huset. Det är så högt och kommer ta för mycket tid för oss så det ska vi leja bort.
I badrummet har jag unnat mig massor av fluffiga härliga nya handdukar kanske sparar några till sommarstugan som jag inte äger 🙂 Har ni också handlat till saker som ni inte äger men har som mål att äga eller göra? Så här gör jag ofta. tex. så sparade vi massor av saker till orangeriet flera år innan det fanns. Det blir som ett driv för mig.
Några koppar kaffe blir det här på morgonen och så ska jag ut och städa lite i källaren. Kalle ska ju börja inreda lite i nya vinkällaren och då är det bra om det är städat. Vi hinner stöka till där nere fast jag städat flera gånger. Jag har ju planteringsrum där också på vintern så en del jord blir det.
Ikväll ska vi på fest, kanske bjuder på lite festbilder senare…vi får se vad jag hinner med. Nu väntar Findus på att ska få mat här.
Ha en skön lördag
Kram Lotta
………………………..
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fluffiga handdukar och nu blir det semester för mannen”

  1. Ser fram emot att se hur det blir vid poolen 🙂 Har ni en vinkällare? Vad ska ni göra där? Kan du inte fota eran vinkällare? 🙂

  2. Ja vi har sparat/köpt saker för en eventuell fjällstuga, och nu har den stugan blivit verklighet! Så nu kan de äntligen komma till användning, något jag ser fram emot 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *