Att få en timme terapi

 
Har varit ute på en promenad med min bästa vän, en timmes terapi känns det som. Mina promenader med vänner är underbara, de ger så mycket mer än motion. 
 
Min jättverbena har börjat blomma, har massor av dessa i trädgården i år, då jag sått två påsar med frön som tagit sig och även köpt några plantor. Älskar jätteverbena. 
 
 

Ska sätta mig och leta bilder, min agent vill att jag skickar cover till framsida höst i Tyskland och bilder på julmat så det ska jag kolla om jag kan leta fram. Hoppas du har det bra, vilket väder vi haft idag Ljuvligt.

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att få en timme terapi”

  1. fint som snus!!!

    jag är också glad i "jätteverbenor" men lyckades köpa "låga" jätteverbenor i år…amen hur kan man kalla något JÄTTE så är dom inte det, he he typiskt mig, den "sorten" heter lollipop och blir inte högre än 80cm…glöm aldrig det, men dom är vackra iallafall och doftar gott.

    Terapi och mental massage är sååå viktigt, hur man gör det är ju mindre viktigt, en del tar hjälp av andra medmänniskor, några går i kyrkan, och jag går i skogen, det är mitt andliga rum brukar jag säga 😉

    Ha det gott kram från mig///

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *